Butiksvagt skaber en tryg og sikker atmosfære

DBR Vagt sørger for, med sin tilstedeværelse, at skabe en positiv og tryg atmosfære. I dagtimerne sikrer vi, at de ansatte kan koncentrere sig om deres arbejde, og i aften-/nattetimerne sørger vi for, at chefen får ro i sindet.

En butiksvagt kan virke forebyggende blot ved tilstedeværelsen – for eksempel mod indbrud, tyveri og hærværk. Vi har både uniformerede og civile vagter, så uanset type af vagtopgave, kan vi hjælpe. Vi holder til i Herfølge, hvorfra vi ofte kører til Køge, Roskilde, Ringsted og mange andre steder på Sjælland.

Uniformeret vagt

En uniformeret vagt er synlig og kan løse forskellige typer af opgaver. Som uniformeret vagt er vores primære funktion at skabe en forebyggende effekt, i form af at skabe tryghed samt sikre, at alt forløber, som det skal.

Hvilke opgaver udfører en uniformeret vagt?

  • Skaber tryghed for personalet
  • Sikrer at retningslinjer bliver overholdt
  • Sikrer at sikkerhedsprocedurer bliver overhold
  • Forebygger tyveri og hærværk
  • Skaber overblik over hvem der kommer ind/ud
  • Udgangskontrol af ansatte efter lukketid

Med en butiksvagt fra DBR Vagt er du sikker på at få en vagt, der er præsentabel, serviceminded og, vigtigst af alt, har stor erfaring. Vi har uniformerede vagter til stort set alle lejligheder.

Civil vagt

En civil vagt kombinerer service, diskretion og autoritet på en fornuftig måde. Hvis du ønsker at skabe tryghed, men ikke ønsker en uniformeret vagt, kan du til hver en tid bestille en butiksvagt i pæn habit eller almindeligt hverdagstøj – servicen er den samme.

Hvilke opgaver udfører en civil vagt?

  • Butiksvagt i butikker, hvor der ønskes en ikke-synlig vagt
  • Butiksvagt på et hotel eller i en reception

Vil du høre om mulighederne for en butiksvagt?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om mulighederne for at bestille en butiksvagt. Ring til os på telefon 72 14 80 81 eller send en e-mail til kontakt@dbrvagt.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen. Vi sidder også klar med tilbud og rådgivning angående alarmpatrulje, byggepladsvagt eller sikkerhedsvagter.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vil du vide mere?

Services:

VagtpatruljeVagtByggepladsvagtTyverialarmer