Om DBR Vagt

DBR Vagt ApS blev grundlagt tilbage i 2013, og vi er et autoriseret vagtselskab efter dansk lov om vagtvirksomhed. Vi er ISO 9001:2015 certificeret af Bureau Veritas, og vi er medlem af Sikringsvagten og Sikkerhedsbranchen. Derudover har vi 15 års erfaring inden for vagt og sikkerhed samt 17 års erfaring inden for brand og redning.

Fleksible og skræddersyede vagtløsninger

Vi tilbyder skræddersyede og fleksible vagtløsninger til både ejendomme, erhvervsområder, byggepladser og lignende, og vi lægger stor vægt på at skabe en tryg og positiv atmosfære med vores tilstedeværelse.

Vi anvender både uniformerede vagter og civile vagter, som hver især tjener hvert deres formål. En uniformeret vagt er synlig for både personale, civilpersoner og eventuelle indbrudstyve eller hærværksfolk, og den primære funktion er derfor at forebygge og skabe tryghed.

Vores civile vagter bærer ikke uniform, og det er derfor en oplagt løsning til dig, der ikke ønsker at skilte med, at du anvender vagter. Det kan for eksempel være, at du ønsker en diskret vagtløsning i din butik eller i din reception.

Din tryghed er altafgørende for os

Det overordnede formål med vores vagtvirksomhed er at skabe tryghed, og en del af det er at opsætte alarmsystemer og videoovervågningssystemer, og det kan vi naturligvis også. Skulle alarmen gå, kommer vi ud til din adresse så hurtigt som muligt og undersøger forholdene. Du skal derfor ikke selv foretage dig noget.

Derudover tilbyder vi også vagtpatruljering omkring din bygning, hvor vi blandt andet sikrer os, at alt er, som det skal være, at lyset er slukket, og vinduerne er lukket efter fyraften.

Kontakt os og hør mere om DBR Vagt eller indhent et tilbud

Vi kan løse lige netop den opgave, som du har brug for vores professionelle hjælp til, uanset om du ønsker at booke en vagt til et festarrangement, eller om du ønsker at hyre en vagt til din byggeplads. Sammen gennemgår vi dine ønsker og behov, og på baggrund heraf vurderer vi, hvilken løsning der vil være den rette for dig.

Kontakt os på telefon 72 14 80 81 eller e-mail kontakt@dbrvagt.dk og hør mere om DBR Vagt eller indhent et uforpligtende tilbud.

Vil du vide mere?

Services:

VagtpatruljeVagtByggepladsvagtTyverialarmer