Byggepladsvagt mod indbrud, tyveri og hærværk

Hvis du har brug for en byggepladsvagt, er du kommet til det helt rigtige sted. DBR Vagt er nemlig eksperter inden for dette felt. Vi har ofte været vagt på byggeplads i Herfølge, Køge, Roskilde, Ringsted og andre steder på Sjælland.

En byggeplads vagt kan virke forebyggende, når det kommer til indbrud, tyveri og hærværk. Det er desværre en avisoverskrift, mange entreprenørfirmaer kender alt for godt. Den type hændelser er meget irriterende og kan skabe problemer for firmaets projekter. Det kan nemlig medføre øgede omkostninger i forhold til det budgetterede. Det kan blandt andet være i form af dagbøder og andet.

Sikkerhedsrundering og overvågning på byggeplads

Som byggepladsvagt har vi mange års erfaring i sikring af byggepladser, og vi kan derfor tilbyde følgende:

  • Opsætning af alarm
  • Opsætning af videoovervågning
  • Tilsyn med området – enten som stationær eller patruljevagt
  • Åbne/lukke byggepladsen

I forbindelse med etableringen af en vagtordning kan vi opsætte skiltemærket ”Vagt” eller ”Overvågning” på hegnet omkring byggepladsen. Dette har en præventiv effekt over for uvedkommende.

Skal du bruge en byggepladsvagt?

Ønsker du at høre mere om mulighederne for at få en byggepladsvagt, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi informerer dig gerne om priser, muligheder og meget andet. Vi sidder selvfølgelig også klar med tilbud på andre opgaver, som sikkerhedsvagt, butiksvagt og alarmpatrulje.

Kontakt os allerede i dag på telefon 72 14 80 81 eller e-mail kontakt@dbrvagt.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen, hvis dette foretrækkes. Vi ser frem til at hjælpe.

Vil du vide mere?

Services:

VagtpatruljeVagtByggepladsvagtTyverialarmer