Alarmpatrulje – Vi kommer, når alarmen går

Leder du efter et vagtfirma, som kan sende en alarmpatrulje, når alarmen går? Hos DBR Vagt tilbyder vi alarmkørsel for små og store virksomheder. Vi er et autoriseret vagtselskab, og vi servicerer kunder i blandt andet Herfølge, Køge, Ringsted og Roskilde samt adskillige andre steder.

Vi sikrer kundernes tryghed på alle ugens dage

Vores mission er at sikre kundernes tryghed på alle ugens dage. Derfor kører vi altid ud, når vi modtager en alarm via en kontrolcentral, som vi samarbejder med. Vi tager enhver alarm alvorlig, og når vi kommer frem, konstaterer vi, om der enten er tale om indbrud eller en blind alarm.

Hvad sker der, når alarmen går?

  • Alarmen bliver sendt fra kontrolcentralen til det valgte vagtselskab
  • En alarmpatrulje kører til adressen hurtigst muligt
  • Vagten runderer området og undersøger årsagen
  • Den eventuelle fejl eller skade udbedres efter aftale
  • Vagten laver en rapport over, hvornår alarmen gik, hvornår vagten kom, og hvad der er fortaget

Vi er medlem af både Sikringsvagten og Sikkerhedsbranchen, og vi er naturligvis ISO 9001:2015-certificeret af Bureau Veritas. Det er din sikkerhed for en seriøs og professionel vagtløsning.

Få et tilbud på en fast aftale om alarmpatrulje

Du er velkommen til at høre mere om, hvad vi tilbyder inden for vagt og sikkerhed, og vi giver gerne råd og vejledning. Herefter kan vi sammensætte et uforpligtende tilbud for tilkald af en alarmpatrulje. Du kan ringe til os på telefon 72 14 80 81 for at få en snak, eller du kan skrive til os på e-mail kontakt@dbrvagt.dk.

Vil du vide mere?

Services:

VagtpatruljeVagtByggepladsvagtTyverialarmer